

OCTOBER 23, 2013

Invitation to press screenings – Stockholm International Film Festival 2013

Most of the press screenings will this year be located at the Skandia cinema on Drottninggatan, Stockholm. A number of press screenings will also be arranged during the festival. We will send additional information about this in a near future.

Your press pass can be collected from November 6th at the press center located at Berns Hotel. The press accreditation also grants you access to all ordinary scheduled screenings before 5 pm.

If you have not applied for press accreditation, please do so here: http://www.stockholmfilmfestival.se/en/press/press-accreditation-2013

Pleas also let us know which press screeening you intend to visit: pressassistent@stockholmfilmfestival.se

October 24

9:00-10:36 A Texas love story by David Lowery (USA, 96 min) (Grand)

October 28

9:00-10:45 *Will You Still Love Me Tomorrow* by Arvin Chen (Taiwan, 104 min) (Skandia)

11:05-12:38 Sacro GRA by Gianfranco Rosi (Italy, 93 min) (Skandia)

October 29

9:00-10:39 *Ilo ilo* by Anthony Chen (Singapore, 99 min) (Skandia)
11:00-12:31 *The Selfish Giant* by Clio Barnard (UK, 91 min) (Skandia)
13:00- 14:48 *The Necessary Death of Charlie Countryman* by Fredrik Bond (USA, 108 min) (Skandia)

9:00-10:40 *Luton* by Michalis Konstantatos (Greece, 100 min) (Skandia) 11:00-12:58 *Jimi: All is by my side* by John Ridley (UK/Ireland/USA, 118 min) (Skandia) 13:30-15:28 *12 years a slave* by Steve McQueen (USA, 118 min) (Skandia)

October 31

9:00-11:08 Eastern Boys by Robin Campillo (France, 128 min) (Skandia) 11:30-13:20 Sex, Drugs & Taxation by Christoffer Boe (Denmark, 110 min) (Skandia)

November 1

9:00-10:35 *Vic* + *Flo Saw a Bear* by Denis Côté (Canada, 95 min) Skandia) 9:00-10:50 *Gloria* by Sebastián Lelio (Chile/Spain, 110 min) (Grand) 11:00-13:08 *The Fifth Estate* by Bill Condon (USA, 128 min) (Skandia) 13:30-14:43 *Losers* by Mattias J Skoglund, Markus Marcetic (Sweden, 73 min) (Skandia)

November 4

9:00-9.15 *Tolv* by Johanna Paulsdotter (Sweden, 13 min) (Skandia) 9:20-10:50 *Escape From Tomorrow* by Randy Moore (USA, 90 min) (Skandia) 11:10-12:35 *Last Stop Fruitvale Station* by Ryan Coogler (USA, 85 min) (Skandia) 13:00-14.30 Bluebird by Lance Edmands (USA, 90 min) (Grand)

Press contact:

Johnny Nylund, +46 72 914 6005 or Fanny Westin, +46 73 774 9415 E-mail: press@stockholmfilmfestival.se

The 24th Stockholm International Film Festival November 6-17 2013

The Stockholm International Film Festival started in 1990 and is today one of the leading competitive film festivals in Northern Europe. The festival takes place every year in November with more than 180 films from more than 50 countries. More than a festival: we organize exclusive screenings and the popular Summer Cinema – an outdor mini-festival. Every year in spring the Stockholm International Film Festival Junior brings the latest films to youngsters between 6 and 16 years of age.

WE LOVE FILM!